Obrazac ZOR-H – Potvrda o nastupanju privremene sprečenosti za rad zaposlenog

NAPOMENA: pristup obrascima je omogućen korisnicima koji su ulogovani i imaju odgovarajuću vrstu pretplate. Pravo pristupa imaju pretplatnici na "Obrasci za popunjavanje" kao i pretplatnici na stručne časopise "Informator" i "PDV". Kupovinu pretplata možete izvršiti OVDE.

Na osnovu člana 178. stav 2. Zakona o radu ("Sl. glasnik RS", br. 70/01 i 73/01), ministar za rad i zapošljavanje i ministar zdravlja i zaštite životne okoline, sporazumno su doneli Pravilnik o načinu izdavanja i sadržaju potvrde o nastupanju privremene sprečenosti za rad zaposlenog u smislu propisa o zdravstvenom osiguranju ("Sl. glasnik RS", br. 1/02), kojim je, u članu 4. stav 1. propisan sledeći obrazac:
 
Obrazac: ZOR-H Potvrda o nastupanju privremene sprečenosti za rad zaposlenog u smislu propisa o zdravstvenom osiguranju
[15.01.2002]
Poreska prijava za akontaciono - konačno utvrđivanje poreza na prihode od samostalne delatnosti
   Obrazac u PDF formatu
Obrazac u PDF formatu sa mogućnošću popunjavanja ("Obrasci za popunjavanje")

 

Prečišćene tekstove navedenog zakona i Pravilnika (sa pripadajućim obrascem) možete pronaći u našoj digitalnoj bazi propisa, službenih mišljenja, sudske prakse, modela akata i obrazaca "EKSPERT".

 

– PDF obrasci prilagođeni za štampu  – PDF Obrasci za popunjavanje

Obrasce za popunjavanje možete koristiti u većini browser-a. Ukoliko obrazac za popunjavanje u browser-u koji trenutno koristite nema odgovarajući prikaz – pokušajte sa drugim browser-om. 

Pretraga obrazaca

Search
Generic filters