Obrasci 1, 2 i 3 – Način, troškovi i kriterijumi za procenu radne sposobnosti i mogućnosti zaposlenja ili održanja zaposlenja osoba sa invaliditetom

NAPOMENA: da biste mogli da preuzimate obrazac/obrasce neophodno je da ste ulogovani i da imate pravo pristupa servisu “Obrasci za popunjavanje”. Detaljnije o pravu pristupa servisu “Obrasci za popunjavanje” možete videti ovde.


Na osnovu člana 9. stav 6. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba sa invaliditetom (“Sl. glasnik RS”, br. 36/09, 31/13, 14/22 – dr. zakon), ministar ekonomije i regionalnog razvoja, ministar zdravlja i ministar rada i socijalne politike, sporazumno su doneli Pravilnik o bližem načinu, troškovima i kriterijumima za procenu radne sposobnosti i mogućnosti zaposlenja ili održanja zaposlenja osoba sa invaliditetom (“Sl. glasnik RS”, br. 36/10 i 97/13), kojim su, u čl. 3. st. 3, čl. 6. st. 4. i čl. 8. st. 3. propisani sledeći obrasci:
Obrazac 1 Zahtev za procenu radne sposobnosti i mogućnosti zaposlenja ili održanja zaposlenja
[05.06.2010]
Obrazac 2 Socijalna anketa
[05.06.2010]
Obrazac 3 Nalaz, mišljenje i ocena radne sposobnosti i mogućnosti zaposlenja ili održanja zaposlenja
[05.06.2010]

 

Tekst navedenog zakona i prečišćen tekst pravilnika (sa pripadajućim obrascima) možete pronaći u našoj digitalnoj bazi propisa, službenih mišljenja, sudske prakse, modela akata i obrazaca “EKSPERT“.

 

 

– PDF obrasci prilagođeni za štampu  – PDF Obrasci za popunjavanje

Obrasce za popunjavanje možete koristiti u većini browser-a. Ukoliko obrazac za popunjavanje u browser-u koji trenutno koristite nema odgovarajući prikaz – pokušajte sa drugim browser-om.